Výchova s Václavem Chovancem

18.04.2017 10:54
Do našeho klubu jsme opět pozvali skvělého výcvikáře Václava Chovance, který se specializuje na etologii psa a nápravu nežádoucího chování. Vašek je dlouholetý chovatel a výcvikář BSP, předseda KŠSP. 

Kurz bude probíhat ve dvou lekcích, aby náprava byla skutečně trvalá a neskončil jste v situaci, kdy nebudete vědět, jak pokračovat dál.

14.5. se probere nežádoucí chování Vašeho psa, jeho příčina a způsob, jak chování napravit.
21.5. navážeme a případně probereme nové problémy

Není možné se přilásit pouze na jeden termín!

termín 14. a 21.5. 2016
místo konání ZKO Křenovice
webové stránky https://zko-krenovice.webnode.cz/
kontakt Pája Nečasová
+420 607 720 115
panecasova@seznam.cz

cena cvičící tým: 600 Kč (max 5. týmů!)
divák: 500 Kč 
*cena platí za oba termíny, za celý kurz

Platební podmínky:
Platba za výcvik je nevratná. V případě neúčasti si účastník za sebe může najít náhradu (sám náhradu nehledá organizátor) a vyrovnání si vyřídí s novým účastníkem. Odesláním přihlášky
souhlasí s těmito podmínkami. Při nenaplnění dostačujícího počtu bude výcvikový blok zrušen a vrácen poplatek v plné výši. Akce probíhá za každého počasí.

Veterinární podmínky:
Psi musí mít platné očkování. Zvířata musí být klinicky zdravá (nemusí mít potvrzení od veterináře). Na akci mohou háravé feny

Stravování
Kávu, čaj si budeme moci uvařit v klubovně, k obědu si bude možné objednat pizzu nebo ohřát gulášek od Janičky.

Přihlášení
Probíhá zasláním e-mailu na panecasova@seznam.cz. Uveďtě své jméno a příjmení, telefon. Uveďte poznámku, jestli se přihlašujete jako divák nebo tým. Pokud se přihlašujete jako tým (páneček a pes), napište jméno psa, věk, plemeno a chování, které budete chtít řešit. Na e-mail Vám budou zaslány další informace.